16 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

UYUMA P-OZİSYONUNUZ KARAKTERİNİZ HAKKINDA İPUÇLARI VERİYOR

Karakteriniz Hakkında İpuçları Veriyor

Uyuma P-ozisyonunuz Karakteriniz Hakkında İpuçları Veriyor

25 Aralık 2018 Salı 22:53

Leonardo da Vinci’nin her dört saatte 15 dakika k-estirerek entellektüelliğini koruduğu biliniyor. Charles Dickens ise yaratıcılığı arttırdığına inandığından kuzeye bakarak uyurdu. Mariah Carey ise konserlerinden bir gün önce 15 saat uyuyormuş. Herkesin kendine özel uyuma alışkanlığı var.

1-20181225225441.jpg

Nasıl uyuduğumuzu pek d-ikkat etmiyor olmasak da uzmanların görüşlerine göre nasıl uyuduğumuz karakterimiz hakkında ipuçları veriyormuş. Kulağa t-uhaf gelebilir. Ancak okumadan geçmemeniz önerilir. Uyuma şeklimiz, vücut dilimizle yakından alakalı olduğundan kulağa çok da mantıksız gelmiyor. Bir daha ki sefere uyumadan önce uyuma şeklinize d-ikkat edin. Kişiliğinize dair bilmediğiniz ipuçları yakalayabilirsiniz. 1- Sırt üstü uyuyanlar : Kendilerine güvenirler ve rahattırlar. Pozitif, hayat dolu ve hayattan zevk alırlar. Yeni insanlarla tanışıp yeni tecrübeler edinmeyi severler. Zor durumların üstesinden gelirler ve dikkat odağı olmayı severler. 2- Cenin pozisyonunda uyuyanlar : Pohpohlanmaktan hoşlanırlar. K-ırılgandırlar ve g-üvensiz hissederler.

2-911.jpg

Küçük şeyleri kafalarına t-akarlar. Yeni tecrübeler edinmeyi sevmezler ve z-orluklara karşı dayanıksızdırlar. Bu kişilerin kendilerini keşfetmeleri için resim yapmak, dans etmek veya yazı yazmak gibi hobiler edinmeleri önerilir. 3- Yüz üstü uyuyanlar : Lider ruhludurlar, sorumluluk ve karar almayı severler. Amaçlarına odaklanırlar. Son derece d-ikkatli olan bu kişiler kişisel ve iş hayatlarındaki detaylara çok d-ikkat ederler. En iyi seçim ve kararların kendilerine ait olduklarını düşündüklerinden biraz inatçıdırlar. Bazen sert eleştiriler alırlar. 4-Yan yatarak uyuyanlar : Yeniliklere açıktırlar. Karşılaştıkları z-orlukların üstesinden rahatça gelirler.

3-665.jpg

Sakin, güvenilir ve dengelidirler. Uyuma şekliniz karakterinizle uyuşuyor mu? Arkadaşlarınızla paylaşarak eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağlayın.

4-414.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA