29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

ÜNLÜ İSİM KAVGADA VEFAT ETTİ

Sevenleri Üzgün ve Şaşkın

Ünlü isim kavgada Vefat Etti

04 Eylül 2018 Salı 21:13

Ünlü isim, arkadaş grubuyla bir balıkçıya gitti ve yemek sipariş etti. Bu sırada yan masada bulunan bir kişiyle t-artışmaya başladı. İddiaya göre, önce şakalaşmayla başlayan söz dalaşı, şakanın dozunun kaçması üzerine t-artışmaya, ardından da k-avgaya dönüştü.

1d-001.png

Garsonların araya girmesiyle ayrılan k-avga, bu kez dışarıda devam etti. Çağın Türker bir süre sonra olay yerinden kız arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Ancak s-aldırgan peşinden gelerek Türker’e y-umruk attı. Türker, b-aşına a-ldığı y-umruk d-arbesiyle yere y-ığıldı. Bu sırada b-aşını yere ç-arparak k-anlar içinde k-aldı. Kız arkadaşının polise ve ambulansa haber vermesinin ardından h-astaneye k-aldırılan Çağın Türker, a-meliyata alındı. İki gün k-omada kalan Türker, tüm çabalara rağmen k-urtarılamayarak Vefat Etti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis k-atilin yakalanması için o-perasyon başlattı. Türker yıllar evvel Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e yarışmacı olarak katılmıştı.

1d-001.png

Türker, burada kullandığı argo kelime ile gündem olmuştu. Ünlü isim, arkadaş grubuyla bir balıkçıya gitti ve yemek sipariş etti. Bu sırada yan masada bulunan bir kişiyle t-artışmaya başladı. İddiaya göre, önce şakalaşmayla başlayan söz dalaşı, şakanın dozunun kaçması üzerine t-artışmaya, ardından da k-avgaya dönüştü. Garsonların araya girmesiyle ayrılan k-avga, bu kez dışarıda devam etti. Çağın Türker bir süre sonra olay yerinden kız arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Ancak s-aldırgan peşinden gelerek Türker’e y-umruk attı. Türker, b-aşına a-ldığı y-umruk d-arbesiyle yere y-ığıldı. Bu sırada b-aşını yere ç-arparak k-anlar içinde k-aldı. Kız arkadaşının polise ve ambulansa haber vermesinin ardından h-astaneye k-aldırılan Çağın Türker, a-meliyata alındı. İki gün k-omada kalan Türker, tüm çabalara rağmen k-urtarılamayarak Vefat Etti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis k-atilin yakalanması için o-perasyon başlattı. Türker yıllar evvel Kenan Işık’ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e yarışmacı olarak katılmıştı. Türker, burada kullandığı argo kelime ile gündem olmuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA