19 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

TUZ, BİBER VE LİMON İLE ÇÖZEBİLECEĞİNİZ 7 SAĞLIK PROBLEMİ

7 Sağlık Problemi

Tuz, Biber ve Limon İle Çözebileceğiniz 7 Sağlık Problemi

20 Aralık 2018 Perşembe 22:55

İlaçlardan çok doğal yollar bulmak büyük önem taşıyor.Kış mevsiminin etkisinin arttığı ve bağışıklık sistemimizin zayıflamaya başladığı şu günlerde, size hastalıklarla doğal yollarla savaşmanın tüyolarını veriyoruz. 1- ) Boğazı tedavi etmek için Bir limonun suyu, bir tutam tuz ve karabibere ihtiyacınız olacak.

1-974.jpg

Bu üçünü karıştırıp, çalkalayın. Ayrıca soğuk sirke ile de boğaz tahrişini ortadan kaldırabilirsiniz. 2- ) Safra kesesi taşlarını ortadan kaldırmak için; Safra kesesi taşlarını ortadan kaldırmak için ise; limon suyu ve zeytinyağı karışımını içmeniz gerekiyor. 3- ) Mide bulantısını gidermek veya hafifletmek için; Bir bardak suda karabiberi karıştırıp, biraz taze limon suyu ekleyin ve yavaş yavaş için. 4- ) Limon suyunu su ile yumuşatıp gargara yapmak; Boğazdaki tahriş ve yaralara da iyi gelecektir. Bademcik iltihabi durumunda, limonlu gargaranın içine tuz da ekleyin. 5- ) Kilo vermek için; Bir bardak suda 1/4 çay kaşığı karabiberi, 2 yemek kaşığı limon suyu ve 1 yemek kaşığı balı iyice karıştırın ve her gün için. 6- ) Diş ağrısını ortadan kaldırmak için; Karanfil yağı ve karabiberi karıştırın.

2-848.jpg

Elde ettiğiniz karışımı ağrılı bölgeye sürün. 7- ) Ateşi düşürmek, griple savaşmak, bulantıyı ve sıtmayı azaltmak için; Ballı sıcak çayınıza biraz limon suyu ekleyin. Pamuğa limon suyu damlatıp, burun deliklerinize tampon yapın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA