29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

ŞEYMA’DAN HABER GELDİ

Açıklama Geldi

Şeyma’dan Haber Geldi

10 Eylül 2018 Pazartesi 20:28

Zonguldak’ta sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, t-aklalar a-tarak ağaca ç-arpıp dere yatağına u-çtu. K-azada üniversite öğrencisi Şeyma Bekar (22) Vefat Ederken, 2’si çocuk 4 kişi de y-aralandı. K-aza, dün akşam saatlerinde, Zonguldak- Ankara yolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi.

1-368.jpg

Zonguldak’tan Bartın yönüne giden Aydoğan B. (31) yönetimindeki plakası belirlenemeyen cip, Karaman beldesi yakınlarında kontrolden çıkıp, karşı şeride geçti. Taklalar atan araç, ağaca ç-arptıktan sonra yol kenarındaki dere yatağına uçtu. K-azada yaklaşık 50 metre sürüklenen cipteki Şeyma Bekar (22), Havva (30) ve Aydoğan B. (31) çifti ile çocukları Minanur (4) ve Nisanur B. (1) y-aralandı. Y-aralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla çevredeki h-astanelere götürülüp, tedaviye alındı. Aracın sol arka koltuğunda oturan ve a-ğır y-aralanan Şeyma Bekar, kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma H-astanesi’nde yapılan m-üdahalelere rağmen k-urtarılamadı. K-aza sonrası polis ve jandarma tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. K-azada Vefat Eden Şeyma Bekarın, Pamukkale Üniversitesi’nin Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü’nde okuduğu, yaz tatili için kente geldiği belirtildi.

1-368.jpg

Bekarın, yakınlarıyla tatilinin son günlerinde eğlenmek için Bartın’a gitmek üzere Zonguldak’tan hareket ettiği öğrenildi. Şeyma Bekar’ın c-enazesinin, ikindi vakti kılınacak namazın ardından Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde t-oprağa verileceği belirtildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA