30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

MUCİZE KARIŞIM

Sağlıklı Faydalı Bilgiler

Mucize Karışım

01 Kasım 2018 Perşembe 22:52

Sadece Bir Yudumu Yetiyor Sadece 1 yudumu yetiyor kara c-iğeri yenilemeye karnı dümdüz yapmaya! Sadece 1 yudumu yetiyor kara c-iğeri yenilemeye karnı Evet, yanlış anlamadınız! Yapacağınız doğal karışımdan içeceğiniz bir yudum dahi kara c-iğerinizi yenileyebilir, sağlığınızı koruyabilirsiniz.dümdüz yapmaya!

1-596.jpg

Kara c-iğerlerin sağlığını korumak, genel beden sağlığı oldukça önemlidir. Çünkü kara c-iğerin z-ararlı m-addelere karşı ilk filtre görevi görür.Bilhassa son dönemlerin en yaygın kara c-iğer r-ahatsızlıklarından olan, Hepatit A, B ve C’nin yanı sıra s-iroz gibi r-ahatsızlıklarda da c-iddi t-ehlikeler meydana gelebilmektedir. Bütün organizmanın arındırılması için sorumlu olan organ olmasıyla birlikte protein sentezini yerine getiren kara c-iğerdir. Sağlığımızı koruyabilmek ve yağlı kara c-iğer, hepatit c-b gibi r-ahatsızlıkları e-ngelleyebilmek için sağlıklı kara c-iğere sahip olmamız gerekmektedir. Kara c-iğeri doğal yollarla iyileştirmeye yardımcı olacak oldukça etkili özelliklere sahip bir bitki olan nane kullanarak kara c-iğeri arındırmayı öğreneceğiz. Bu alternatif ilaç, genel vücut sağlığımızı iyileştirecek kara c-iğerlerimizi yenileyip karnımızı düzleştirecek. Kara c-iğeri yenileyen karnı dümdüz yapan tarif malzemeler 10 nane yaprağı, 3 Limon suyu, 1 rendelenmiş limon kabuğu, 1 Portakal suyu, 1 Su Hazırlanışı: Nane yapraklarını ve 10 su bardağı su dökün ve yaklaşık 5 dakika kadar kaynatın.

2-516.jpg

Ardından bir süre dinlendirin. Daha sonra portakal ve limon suyunu ve limonun kabuğu (rendelenmiş) beraber bir fincana doldurun limonunu rendelemeden iyice iyice yıkayın. İsteğe bağlı 1 tatlı kaşığı doğal bal ile tatlandırın. Son olarak naneli karışımın posasını ayırın, portakal suyunu ve limon suyunu ekleyerek karıştırın. Bu kürü her gün bir hafta boyunca tüketin günde (1-2 fincan), daha sonrada gerek duyduğunuz zaman tekrarlayın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA