14 Mayıs 2024
  • İstanbul8°C
  • Ankara3°C

METEOROLOJİ’DEN YAĞIŞ U-YARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre

Meteoroloji’den yağış u-yarısı

22 Ocak 2019 Salı 14:15

Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Orta Karadeniz, Rize ve Artvin kıyılarında yağış bekleniyor  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre, yarın Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Orta Karadeniz, Rize ve Artvin kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

1-20190122141828.jpg

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Kuzey Ege’nin iç kesimleri ve İç Anadolu’nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların bu gece saatlerine kadar Antalya’nın batı kıyılarında kuvvetli, il merkezi ile Serik çevrelerinde çok k-uvvetli ve ş-iddetli olacağı öngörülüyor. İç ve doğu k-esimlerde buzlanma ve don olayı ile pus ve sis bekleniyor.

2-20190122141828.jpg

Hava sıcaklığının Karadeniz kıyılarında 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, yarın Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor. AA

3-789.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA