19 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara22°C

LİMON KABUĞU MUCİZESİ DOKTORLAR Ş-OKTA! 2 HAFTADA EKLEMLERİ YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ YAPIN!

2 haftada eklemleri yeniden doğmuş gibi yapın!

Limon kabuğu mucizesi Doktorlar ş-okta! 2 haftada eklemleri yeniden doğmuş gibi yapın!

21 Aralık 2018 Cuma 22:37

Limon kabuğu mucizesi. Doktorlar ş-okta! 2 haftada eklemleri yeniden doğmuş gibi yapın! Limon kabuğu neden özellikle eklem a-ğrısına iyi gelir? Limonda bulunan yararlı besin maddelerinin neredeyse yarısı limonun kabuğunda bulunur. A-cımsı tadından dolayı, çoğu insan kabuğunu atıp yalnızca meyvenin suyunu kullanır.

1-984.jpg

Ancak limonun kabuğunu attığınızda aslında genel sağlığınıza iyi gelecek ve hatta eklem a-ğrısıyla m-ücadele edecek çok sayıda besin maddesini de atmış olursunuz. Limon kabuğunda bulunan esans yağlarının k-a-n damarlarını rahatlatıp a-ğrı hissini önemli ölçüde azaltan iltihap s-ökücü bir etki yaparak eklem a-ğrılarını azalttığı gösterilmiştir. Limonun kabuğu, k-a-n damarlarını yatıştıran ve anti-iltihap özelliklere sahip zengin özlü yağlarla doludur – sinir a-ğrısını yok etmek için mükemmeldir.

2-857.jpg

Limon kabuğuyla eklem a-ğrıları nasıl tedavi edilir. Malzemeler: Doğal sızma zeytinyağı, • 2 büyük organik limon, • Kapaklı küçük bir kavanoz, • Temiz bir sargı bezi Hazırlanışı: • Limon kabuklarını kavanozun içine koyun ve kabukları tamamen kaplayacak kadar zeytinyağı ekleyin. Kavanozu sıkıca kapatın ve karışımı iki hafta bekletin. • İki hafta geçtikten sonra, karışımınızı sargı bezinin üzerine dökün ve a-ğrı duyduğunuz bölgenin üzerine yerleştirin. İdeal olarak bu tedaviyi gece uygularsanız bu merhem siz uyurken cildinize iyice işleyebilir. Lütfen diz ve eklem a-ğrısı olanlar için bir kez paylaşalım. Sağlıcakla kalın…

3-616.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA