09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

KADINLAR BUNA BAYILACAK. USTA AŞÇILARIN HERKESTEN S-IR GİBİ GİZLEDİĞİ 13 YEMEK S-IRRI

S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı

Kadınlar Buna Bayılacak. Usta Aşçıların Herkesten S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı

26 Ocak 2019 Cumartesi 20:33

Yemek yapmak ayrı bir ustalık gerektirir. Herkes önüne gelen tarifi açıp yapamaz. Her şeyin ayrıntısı p-üf noktası incelikleri vardır. Yemeğin lezzeti sevgiden gelir. Yemek yaparken severek yapıyorsanız o sevgi onun içine işler ve daha lezzetli olmasını sağlar. Yemeğin tadı damağımda senin sevgin ise yüreğimi doyurmaktadır.

1-20190126203601.jpg

Bundan daha güzel mutluluk olabilir mi? Usta Aşçıların Herkesten S-ır gibi Gizlediği 13 Yemek S-ırrı 1- Patates pişirirken patatesin suyuna bir kaşık sirke koyun. Hem çok daha lezzetli hem de rengi sapsarı olur.2- Domatesin kabuklarını daha kolay soymak için önce kaynar suya batırıp çıkarın sonrada bıçağın tersiyle üzerini sıyırın. 3- Pilavınızın taze ve taneli kalmasını istiyorsanız eğer bir kabın içine suyu koyup k-aynattıktan sonra pilav tenceresini içine koyup pilavınızı ısıtın.4- Çatlamış olan yumurtayı h-aşlamak için çatlayan yerine limon sürün ve yumurtayı bir kaşığın içine koyup k-aynadıktan sonra 5 dakika h-aşlayın. Yumurtanız s-orunsuz bir şekilde hazır olacaktır.

2-20190126203601.jpg

5- Sosislerinizi ç-atlatmadan k-ızartmak istiyorsanız eğer k-ızartmadan önce üzerine iğneyle d-elikler açın. 6- Tavada yapacağınız ciğerin yumuşacık olmasını istiyorsanız eğer k-ızartma ununa bir tatlı kaşığı karbonat ilave edin. 7- Açtığınız hamurun hafif olmasını istiyorsanız içine bir miktar soda ilave edin. 8- Balığınızın çıtır çıtır olmasını istiyorsanız eğer önce bir miktar sütün içine batırıp sonra unlayarak tavaya atın. 9- Ispanağınızın lezzetli olmasını istiyorsanız eğer çok az su ilave edin. Bırakın ıspanağınız kendi suyuyla pişsin. 10- Çorbanın t-aşması her kadının k-abusudur. Bunu e-ngellemek için çorbanın içine iki küp buz atmanız yeterli olacaktır.

3-835.jpg

11- Tavuğunuzun çıtır çıtır olması için pişirirken üzerine sürdüğünüz yağa bir miktar şeker ilave edin. 12- Buzluktan çıkan etin çabuk çözülmesini sağlamak için bir kaba su ve tuz koyup eti içine koyun. 13- Tereyağın y-anmasını e-ngellemek için içine bir damla zeytinyağı damlatın. Kaynak:hamaratabla . com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA