16 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

GİZLİ ZAYIFLAMA İKSİRİNİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUZ: SADECE 2 GÜN İÇİNDE 5 KG VEREBİLİRSİNİZ!

2 Gün İçinde 5 Kg Verebilirsiniz!

Gizli Zayıflama İksirini Sizinle Paylaşıyoruz: Sadece 2 Gün İçinde 5 Kg Verebilirsiniz!

25 Aralık 2018 Salı 00:29

Hepimizin maydanozu sevmesi için birçok nedeni var. Maydanoz, bu sağlıklı bitki tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaktadır. Ünlü doktor ve bitki uzmanı John R. Christopher, maydanozu iyileştirici olarak böbrek h-astalıklarına ş-i-ddetle t-avsiye etmiştir. G-üçlü bir diüretik olan maydanozun üriner ve böbrek h-astalıklarından korunma ve iyileşme konusunda g-üçlü bir t-edavi olarak kullanıldığı zaten bilinmektedir.

1-20181225003153.jpg

Hem yaprakları hem de maydanoz kökünü kullanmak çok güzel. Okurlarımızdan biri bu maydanoz tarifi gönderdi ve çok memnun olduğunu söyledi. 2 gün boyunca içtiğini ve kilosunu kontrol ettiğinde 5 kg k-aybettiğini söyledi. Basit talimatları uygulayın ve bu maydanoz çayını yapabilirsiniz ve kolaylaştırın. Zayıflatan maydanoz karışımı: 1 avuç kıyılmış maydanoz – 1 litre su Zayıflatan maydanoz karışımı yapılışı : K-ıyılmış maydanoz ve 1 litre k-aynar su ilave edin. 10 dakika içinde kalmasını sağlayın ve sonra maydanoz ile içebilirsiniz. Bu inanılmaz çay, her türlü üriner sistem sorunlarına karşı da etkilidir. Z-ararlı toksinleri ve vücuttan biriken sıvıları ortadan kaldırdıktan sonra şaşırtıcı olmasını bekleyin. Ayrıca maydanoz çayı zararlı b-akterilere karşı savaşır.

2-901.jpg

Not: Her gün 2-3 bardak maydanoz çayı içilebilir, ancak günde 1 litreden fazla içmemelisiniz. Böbrek s-orunları ile büyük bir çay bardağı kullanmak da iyidir. Bu çayın vücudun biriken sıvılarını ortadan kaldırır. Maydanoz çayını denediyseniz lütfen yoruma yazın ve herkesle bu haberi paylaşın

3-655.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA