29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

BİR KALP CERRAHININ EV YAPIMI Y-AŞAM İKSİRİ

EV YAPIMI Y-AŞAM İKSİRİ

BİR KALP CERRAHININ EV YAPIMI Y-AŞAM İKSİRİ

25 Ocak 2019 Cuma 20:39

Yüksek tansiyon arteriyel k-a-n d-amarlarına uygulanan yüksek b-asınç nedeniyle oluşan t-ıbbi bir durumdur. Herhangi bir belirti ve bulgu göstermez, ancak farkedilmez ve t-edavi edilmezse kardiyovasküler s-orunlarla s-onuçlanabilir. Böbrek h-astalığı, kalp k-rizi ve hatta görme yetersizliği olası p-roblemlerdir.

2-20190111180058.jpg

Hipertansiyon, sağlığınız üzerinde ö-l-ümcül s-onuçlar doğurabilir ve bu da bir noktada neden acil bir şekilde çözülmesi gerektiğini açıklar. Hipertansiyon için alışılmış t-edavi, reçeteli ilaçlarla birlikte y-aşamın ve beslenme değişikliklerinin iyileştirilmiş bir şekilde düzenlenmesidir. Bununla birlikte bu tür ilaçların y-an etkileri olabilir ve iyiye kıyasla çok daha fazla z-arara neden olabilir. Refahınızı korumak ve k-a-n b-asıncınızı düşürmek için, kalbinizi koruyacak basit bir ç-aremiz var. Kardiyovasküler sisteminiz de çok kolay ve etkili bir şekilde sınırlı bir süre içinde temizlenecektir.

3-793.jpg

İşte yapmanız gereken: Malzemeler, 4 adet limon, 4 cm zencefil kökü, 4 diş sarımsak, 2i litre su Hazırlanışı Zencefil, sarımsak ve limonları iyice yıkayın, hepsini p-arçalamadan önce soyun. Onları bir yemek kaşığı su ile blenderda karıştırın. İyice karıştığına emin olunca bir tencereye alın. İki litre suyu yavaş yavaş ekleyin. Buhar çıkana kadar k-aynatın. K-aynadıktan sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Cam şişelere bölüştürüp, buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Sabahları aç karnına 2 yemek kaşığı ve uyumadan iki saat önce 2 yemek kaşığı olmak üzere günde 4 yemek kaşığı tüketin.

4-480.jpg

Kardiyo sağlığınızı kontrol altında tutmak için arterlerinizi kesinlikle temizleyecektir. Buna ek olarak tansiyonunuzu da belli bir seviyede tutmak için muhteşem bir ilaçtır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA