29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

A-CI TESADÜF! O-LAY YERİNDEN GEÇERKEN...

...

A-CI TESADÜF! O-LAY YERİNDEN GEÇERKEN...

19 Ağustos 2018 Pazar 01:06

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik k-azasında emekli polis memuru otomobille t-akla a-tması sonucu y-aralandı. O-lay yerinden geçen eşi, k-azaya denk gelince ş-oke oldu. Kaza, Ordu-Samsun karayolu Bolaman Bölge Trafik

5-169.jpg

Denetleme İstasyonu önünde meydana geldi. Emekli polis Emrullah Usta yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon h-akimiyetini k-aybetmesi sonucu t-akla atarak refüje ç-arparak d-urabildi. Çevredeki vatandaşların i-hbarı üzerine o-lay yerine gelen s-ağlık ekipleri y-aralı sürücüyü itfaiye ekiplerinin yardımı ile aracından çıkardıktan sonra olay yerinde ilk m-üdahaleyi yaptı. S-ağlık ekipleri daha sonra y-aralıyı Fatsa Devlet H-astanesine kaldırdı. “Tesadüfün de böylesi” K-azadan 5 dakika sonra emekli polisin eşi olay yerinden geçtiği sırada eşinin k-azasına denk geldi. Olay anını anlatan Nevin Usta, “Kardeşimle birlikte Ordu’ya gidiyorduk. Trafiğin yavaş aktığını görünce k-aza olduğunu tahmin ettik. İleride t-akla a-tan arabayı bizim arabanın rengine benzettik. O-lay yerine biraz daha yakınlaşınca plakadan bizim araba olduğunu öğrendim. Eşimin s-ağlık d-urumunun iyi olduğunu öğrenince rahatladık. Tesadüfün de böylesi” dedi.

5-169.jpg

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik k-azasında emekli polis memuru otomobille t-akla a-tması sonucu y-aralandı. O-lay yerinden geçen eşi, k-azaya denk gelince ş-oke oldu. Kaza, Ordu-Samsun karayolu Bolaman Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde meydana geldi. Emekli polis Emrullah Usta yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon h-akimiyetini k-aybetmesi sonucu t-akla atarak refüje ç-arparak d-urabildi. Çevredeki vatandaşların i-hbarı üzerine o-lay yerine gelen s-ağlık ekipleri y-aralı sürücüyü itfaiye ekiplerinin yardımı ile aracından çıkardıktan sonra olay yerinde ilk m-üdahaleyi yaptı. S-ağlık ekipleri daha sonra y-aralıyı Fatsa Devlet H-astanesine kaldırdı. “Tesadüfün de böylesi” K-azadan 5 dakika sonra emekli polisin eşi olay yerinden geçtiği sırada eşinin k-azasına denk geldi. Olay anını anlatan Nevin Usta, “Kardeşimle birlikte Ordu’ya gidiyorduk. Trafiğin yavaş aktığını görünce k-aza olduğunu tahmin ettik. İleride t-akla a-tan arabayı bizim arabanın rengine benzettik. O-lay yerine biraz daha yakınlaşınca plakadan bizim araba olduğunu öğrendim. Eşimin s-ağlık d-urumunun iyi olduğunu öğrenince rahatladık. Tesadüfün de böylesi” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA