• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

İkiz Bebek Bekliyordu. Doğuma Gittiğinde Her Şey Çok Farklı Oldu

İkiz Bebek Bekliyordu. Doğuma Gittiğinde Her Şey Çok Farklı Oldu
Herkez Şaşti Kaldı...

Serpil Çevik’in haberine göre Prag”da sezaryenle doğan bebeklerin 4’ü erkek 1’i kız. Doğumun gerçekleştiği Podoli Hastanesi, yoğun bakım ünitesinde tutulan bebeklerin hayatta kalma ihtimalinin yüzde 95 olduğunu açıkladı. Doğumda babanın da bulunduğu öğrenilirken, beşizlerin isimlerini çiftin büyük oğulları koydu.

1-423.jpg

Dört erkeğe Deniel, Michael, Alex ve Martin isimleri kıza ise Terezka adı verildi. Çift beşizler doğana kadar cinsiyetlerini öğrenememişti. Hastanenin sezaryen bölümü başındaki Dr. Zbynek Stranak, doğumun herhangi bir komplikasyon yaşanmadan gerçekleştiğini kaydetti. Dünyaca ünlü bebek maması, bebek bezi ve bebek ürünü markaları Kinova ailesiyle kontağa geçerek bebekleri reklamlarda oynatmak istediklerini söylediler. Baba Kinova ise bu sayede rahat bir nefes alacaklarını söyledi. Serpil Çevik’in haberine göre Prag”da sezaryenle doğan bebeklerin 4’ü erkek 1’i kız. Doğumun gerçekleştiği Podoli Hastanesi, yoğun bakım ünitesinde tutulan bebeklerin hayatta kalma ihtimalinin yüzde 95 olduğunu açıkladı. Doğumda babanın da bulunduğu öğrenilirken, beşizlerin isimlerini çiftin büyük oğulları koydu. Dört erkeğe Deniel, Michael, Alex ve Martin isimleri kıza ise Terezka adı verildi. Çift beşizler doğana kadar cinsiyetlerini öğrenememişti. Hastanenin sezaryen bölümü başındaki Dr. Zbynek Stranak, doğumun herhangi bir komplikasyon yaşanmadan gerçekleştiğini kaydetti.

2-351.jpg

Dünyaca ünlü bebek maması, bebek bezi ve bebek ürünü markaları Kinova ailesiyle kontağa geçerek bebekleri reklamlarda oynatmak istediklerini söylediler. Baba Kinova ise bu sayede rahat bir nefes alacaklarını söyledi.

 

Bu haber toplam 5449 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.