• BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Sedanur Olayında Son Durum Müge Anlı’da

Sedanur Olayında Son Durum Müge Anlı’da
Müge Anlıda Açıklamalar

Sedanur Olayında Son Durum Müge Anlı’da Müge Anlı Sedanur ile ilgili son gelişmeyi canlı yayında paylaştı. Atv’nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te geçtiğimiz cuma günü Sedanur Güzel c-n-ay-eti hakkında son durum konuşuldu. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği 9 yaşındaki Sedanur Güzel c-n-ay-etinde son durum nedir?

1-633.jpg

İzleyiciden gelen Sedanur Güzel c-nayeti soruları üzerine Müge Anlı canlı yayında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Müge Anlı’da 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in ka-t-ili bulundu mu? İşte merak edilen soruların cevabı Sedanur Güzel, Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de meyve toplamak için evden çıkmış ve bir daha haber alınamamıştı. Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler arama çalışması başlattı. Aramalarda kadavra arama köpeği ve iz takip köpekleri de kullanıldı. Tüm evleri didik didik arayan ekipler son olarak Kars-Kağızman karayolu kenarındaki köye 4 kilometre uzaklıktaki sazlıkta arama çalışması başlatmış ve 22 Eylül’de minik Sedanur’un c-a-s-ız be–de-nine ulaşılmıştı. Müge Anlı canlı yayında konuyla ilgili büyük bir titizlikle araştırmalara devam ederken 3 kişiden şü-phelen-ilmiş ve bu kişiler gözaltına alınmıştı.

2-545.jpg

Ancak Sedanur Güzel’i kimin *-l-d-ürdüğüne dair net sonuç Adli Tıp’tan gelecek rapora bağlıydı. Bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuya ilişkin bir açıklama yapılmayınca izleyiciler Müge Anlı’ya, “Neden Sedanur Güzel’in c-n-ay-e-tiyle ilgili bir şey söylenmiyor?” sorusunu sordu. İşte Müge Anlı’nın Sedanur Güzel c-n-ay-eti ile ilgili açıklaması… Müge Anlı Sedanur Güzel c-n-a-yeti ile ilgili son gelişmeleri şu şekilde verdi, ” Bu olayı bırakmadım. Sedanur Güzel ile ilgili biliyorsunuz ki yayın yasağı geldi. Konuya ilişkin yeni bir gelişme henüz yok. Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan rapor bekleniyor. Şu ana kadar 3 kişi tutuklu, bir tanesi Himmet Uç, diğeri köydeki Ertan Bozkurt, bir diğeri de aklının çok yerinde olmadığı söylenen köydeki bir çocuk. Belkide birinden biri ce-za-e-vinde suçsuz y-er-e yatıyor. Valimiz ayrıldı, dosya savcısı da ayrıldı. Yeniler gelecek. Başsavcıdan gelecek haberi bekliyoruz. O da İstanbul Adli Tıp’tan gelecek raporu bekliyor.

3-392.jpg

İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan rapor henüz gelmediği için şu an herkes beklemede. Rapor geldiği zaman hem tutukluların durumu netleşecek, hem de canlı yayından Sedanur’un c–na-yetiyle ilgili son durumu paylaşacağım.”

Bu haber toplam 5044 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.