• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Göbekteki Şişkinliği ve Fazla Kiloları Yok Eden Kürler

Göbekteki Şişkinliği ve Fazla Kiloları Yok Eden Kürler
Kiloları Yok Eden Kürler

Göbekteki Şişkinliği ve Fazla Kiloları Yok Eden Kürler Karındaki Şişkinliği ve Fazla Kiloları Yok Eden Kürler Karın bölgesindeki şişkinlik ve fazla kilonun yok edilmesi, göbek yağlarının eritilmesi için doğal kürlerden faydalanabilirsiniz. Derlediğimiz göbek eritme yöntemlerinden çok memnun kalacaksınız!

1-548.jpg

Damak tadınıza en uygun olan karışımı seçip uygulamaya başlayabilirsiniz. Göbek Eriten Yoğurtlu Kür 4 dal maydanoz ve 4 dal dereotunu incecik doğrayın. Bir adet limonun suyunu ve 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin. Göbek Eriten Naneli Kür 4 dal taze fesleğen ve 4 dal taze naneyi incecik doğrayın. Bir adet limonun suyunu ve 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin. Göbek Eriten Soğanlı Kür 1 dal taze soğan ve 4 dal taze naneyi incecik doğrayıp bir avuç semizotuyla karıştırın. 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.

2-470.jpg

Göbek Eriten Zencefilli Kür En iyi yağ yakıcı ve vücudu güçlendirici olarak bilinen zencefilli kür için aktardan her birinden 100 gram olmak kaydıyla; Zencefil, zerdeçal ve toz tarçın alıp cam bir kavanozda karıştırın. Gece uyumadan 3 saat önce bir kase yoğurda zencefilli karşımdan bir tatlı kaşığı ekleyip iyice karıştırın ve yiyin. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin. Kürlerden Fayda Görmek İçin; Sakın, göbeğim çabuk erisin diye her gün kür denemeyin, söylediğimiz şekilde haftada 2 gün kullanın. Her gün kullanırsanız vücudunuz alışır ve kürlere tepki vermez. Yakılan yağları vücuttan idrar ve terle atmak için günde 3 litre su içiniz. Göbek eritme ve karın yağlarından kurtulmak için işe yarayan bu kürlerden fayda görmek için mutlaka yürüyüş veya egzersiz yapmalısınız. Ne Kadar Kilo Verirseniz Verin, Karın Yağlarınız Yerinde Sabit Mi Duruyor? Yalnız değilsiniz, çünkü göbek sorunu giderek büyüyor. Üstelik göbek yalnızca estetik bir problem değil; bozulan sağlığınızın gerçek bir göstergesidir. Kışın bol kıyafetler ve hırkalar ile saklamayı başardığınız göbeğiniz havalar ısınınca daha görünür hale gelip sizi rahatsız edeceğini de düşünüyorsanız şimdiden kendinize bakmanız lazım. Göbeğiniz vücudunuza oranla daha fazla kilo alıyorsa ve bu kiloları vermekte zorluk çekiyorsanız bu galeri tam size göre… Göbek eritmeye ve kilo vermeye yardımcı baharatları da araştırdık. İşte göbek eritmenize faydası olan baharatlar…

3-337.jpg

ZENCEFİL Bu aromatik baharat, mide rahatsızlıklarında yatıştırıcı özellik taşıyor ama aynı zamanda kilo da verdiriyor. Antioksidan yönünden zengin olan bu baharat, acı biberde bulunan kapsaisin adlı bileşik ile yüklü. Çalışmalar, kapsaisin maddesinin metabolizmayı hızlandırdığını ve sonuç olarak da kalori yaktığını gösteriyor. Metabolism dergisinde yayımlanan bir araştırma sonucuna göre, zencefil gıda termik etkisini artırır ve tokluk duygusunu destekler. BİBERİYE British Journal of Nutrition dergisinde yayımlanan bir makaleye göre, biberiyede bulunan karnosik asit, açlık kan şekeri seviyesini düşürerek kilo alımına sınır koyar. Açlık kan şekeri, sekiz ila 12 saat yiyeceksiz kalındığında (genellikle gece) ölçülen şeker değeridir.

1-548.jpg

Bir başka çalışmaya göre, polifenol ve flavonoid bileşenlerini içeren biberiye Tip 2 diyabetle ilgili enzimlerin engellenmesine yardım eder. Biberiye çayı zayıflamak isteyenlere oldukça fayda sağlar.

Bu haber toplam 5867 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.