• BIST 9787.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Ünlü İsim Tek Celsede Boşandı..!

Ünlü İsim Tek Celsede Boşandı..!
Hiç Kimse Beklemiyordu...

Okan Kurt’un şirketinin borçları nedeniyle Beykoz’daki evlerine haciz işlemi uygulanan Demet Akalın ile Kurt çifti boşanma kararı almıştı. Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla bitirdi. Akalın, son yaşanan bu gelişmenin ardından Okan Kurt’tan boşanma kararı aldı.

1-383.jpg

Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi’nde görüldü. Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. AYRI AYRI GELDİLER Akalın ve Kurt duruşmaya dakikalar kala ayrı ayrı adliyeye gitti. Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla bitirdi. Adliyeye ayrı ayrı gelen Akalın ile Kurt çıkışta da yan yana gelmedi. Akalın aldığı kararın ardından Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği fotoğrafları sildi. ‘Demet Akalın Kurt’ olan Twitter adresini de ‘Demet Akalın’ olarak değiştirdi. Okan Kurt’un şirketinin borçları nedeniyle Beykoz’daki evlerine haciz işlemi uygulanan Demet Akalın ile Kurt çifti boşanma kararı almıştı. Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla bitirdi. Akalın, son yaşanan bu gelişmenin ardından Okan Kurt’tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi’nde görüldü.

2-312.jpg

Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. AYRI AYRI GELDİLER Akalın ve Kurt duruşmaya dakikalar kala ayrı ayrı adliyeye gitti. Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 2 dakika süren duruşmayla bitirdi. Adliyeye ayrı ayrı gelen Akalın ile Kurt çıkışta da yan yana gelmedi. Akalın aldığı kararın ardından Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği fotoğrafları sildi. ‘Demet Akalın Kurt’ olan Twitter adresini de ‘Demet Akalın’ olarak değiştirdi.

3-232.jpg

Bu haber toplam 2516 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.