• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Bu Yöntemle Sağlıklı ve Hızlı Bir Şekilde 20 Kilo Verin

Bu Yöntemle Sağlıklı ve Hızlı Bir Şekilde 20 Kilo Verin
Mükemmel Tarif

Yaşınız ve hayatınızın hangi döneminde olduğunuz fark etmeksizin, kilo vermek her zaman zorlayıcı bir aktivitedir. Kendini sağlıklı bir yaşama adapte etmeye çalışan genç bir yetişkin de olabilirsiniz, torunlarıyla daha güzel vakit geçirmek isteyen bir büyükanne veya büyükbaba da.

su içmek ile ilgili görsel sonucu

Kilo vermek her iki durumda da zor olacaktır. Ancak size bahsedeceğimiz bu yöntem ile hiç zorlanmadan hayatınızdaki basit değişiklerle kolayca 20 kiloya kadar verebileceksiniz. Kilo vermenin en sağlıklı yolunu öğrenmeye hazır mısınız? Kilo vermek motivasyon ve kararlılık gerektirir eğer ki bu ikisi sizde yok ise hiç başlamayın deriz. Bir tepeye tırmanmak, eğer ki adımlarınızı sayıyorsanız oldukça zordur böyle düşünün. Önemli olan bir hedef koymak ve bu yolda ilerlemektir. Eğer sağlıklı olmak ve uzun yıllar problemsiz yaşamak istiyorsanız kilonuza ve beslenme düzeninize dikkat etmek kesinlikle yapmanız gerekenler arasındadır. Eğer ki bu savaşı nasıl vereceğiniz konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız, sizi tüm problemlerinizden kurtaracak bir içerikle karşınızdayız.

Ä°lgili resim

Eğer ki birazdan bahsedeceğimiz yöntemi adım adım uygularsanız, kilo vermek çok kolay olacak. İlk yapmanız gereken şey, kendinizi kilo vermeye hazırlamak olmalıdır. Eğer ki aklınız ne kadar amacınızda olursa, cayma ihtimaliniz o kadar az olacaktır. Kilo Vermeye Hazır Hissediyor Musunuz? Kilo vermek için %100 hazır olmanız gerekiyor. Bir hafta diyet yapıp, bir hafta bırakarak kilo veremezsiniz. Özellikle kilonuz normalden fazla ise kendinizi ciddi şekilde bu işe adamanız gerekiyor. Normal şartlar altında bir hafta içerisinde 400 gr ile 1,300 gr arasında sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün. Tek yapmanız gereken içine gireceğiniz dönüşüm sürecine kendinizi hazır hissetmektir.

Başlamak için Mükemmel Zaman diye Bir Şey Yok Daha önce bahsettiğimiz gibi, kilo vermek kararlılık ister ve zaman alır. Siz kilo vermeye karar verdikten sonra da doğum günleri, mangal partileri, bol börekli, çörekli arkadaş buluşmaları düzenlenecektir ancak bu zamanlarda diyeti bir kenara bırakırsanız, kendinizi bu tür organizasyonları kovalarken bulursunuz. Eğer ki amacınız kesin ise, katıldığınız etkinlik fark etmeksizin kararınıza sadık kalmalısınız. Toplumumuzda var olan genel algı ve ahlak kuralları verilen ikramı geri çevirmemeyi öğütlüyor ancak durumu en baştan herkesle paylaşırsanız inanın herkes anlayışlı olacaktır. Diyeti Bozacaksınız İnsanız, hata yapmamız gayet doğaldır, hiç birimiz mükemmel varlıklar değiliz. Elbette canınız yememeniz gereken şeyleri çekecek ve eninde sonunda kendinizi tutamayacaksınız. Yapmamanız gereken şey kendinizi kaptırmak olacaktır. Hata yaptığınızı kabul edin ve o gün fazladan tükettiğiniz kaloriyi sonraki öğünlerinizden keserek telafi edin. Alışkanlıkları bırakmak zordur ancak inanırsanız ve bu amaç doğrultusunda çaba gösterirseniz hiçbir şeyin imkansız olmadığını göreceksiniz.

Tek hatırlamanız gereken tüm diyet süresi boyunca yapılmış tek bir hatanın sonuca çok da etki etmeyeceği olmalıdır. Eğer ki bu hataların birbirini takip etmesine izin verirseniz ne yazık ki artık sizin için umut yok demektir.

Kendiniz için Kilo Verin, Vücudunuz Yüzünden Değil Birçok insan vücutlarından nefret ettiği için kilo vermeye karar veriyor. İnsanları özel yapan şey vücut ölçüleri değil kendilerini yetiştirme ve eğitme şekilleri ve olaylar karşısındaki tepkileridir. Eğer kendinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz, hayat çok daha kolay olacaktır. Kilo vermek sağlıklı olmak amacıyla gerçekleştirilmesi gereken bir eylemdir. Görünüşünüzden nefret ettiğiniz için yaptığınız her hareket kısa sürede sonuç beklemenize, hayal kırıklığına uğramanıza ve bırakmanıza sebep olacaktır. Amacınız sağlıklı bir yaşam sürmek olmalıdır. Bunu gerçekleştirdiğinde görünüş zaten kendiliğinden istediğiniz şekle gelecektir. Kilo verme yolculuğunuza başladığınızda sizin için faydalı olacak ipuçlarının ilki, öğünlerinizi düzene koymak ve açlığa göre değil saate göre beslenmektir. Ayrıca öğünlerinizi olması gerekenden fazla hazırlayarak ve ne de olsa sağlıklı besleniyorum diyerek kendinizi kandırmanın inanın kilo vermenize faydası olmayacaktır. Eğer ki öğün saatiniz gelmediği halde açlığınızı bastıracak bir şey arıyorsanız, bir bardak su için ve 20 dakika bekleyin. Su açlığınızı bastıracaktır. Ayrıca öğünlerinizi yerken daha fazla çiğnemeye ve daha yavaş yemeye özen gösterin. Midenin doygunluk sinyalini beyne ulaştırması 20 dakika almaktadır. Bu sebeple ne kadar yavaş yerseniz o kadar az yiyerek doyacaksınız demektir.

Bir diğer faydalı öneri ise sabah kahvaltısında karbonhidrat tüketmemektir. Eğer kilonuz yüksekse insülin hassasiyetiniz düşük demektir. Bunu tetiklememek için sabah kahvaltıda karbonhidrat tüketmemek daha uzun süre tokluk hissetmenizi sağlayacaktır. Sabah tüketeceğiniz protein, sağlıklı yağlar ve sebzeler sizi tok tutacaktır. Buna ek olarak, akşam yemeklerinizde işlenmemiş karbonhidrat tüketebilirsiniz. Rahat uyumanıza yardımcı olacağı için, kilo verme sürecinizi de daha kolay geçireceksiniz.

Bu haber toplam 5107 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.