• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tiroid Bitiren Doğal Çözüm

Tiroid Bitiren Doğal Çözüm
Sağlık Ve Faydalı Bilgiler

Tiroid Bitiren Doğal Çözüm Tiroid bezi, boyunun ön tarafında bulunan ve 2 lobdan oluşan bir bezdir. Tiroid bezi T3 ve T4 ile tanımlanan 2 tane hormon üretir. Bu iki hormon metabolizmayı düzenler ve de metabolizma hızını kontrol eder. Tiroid rahatsızlıkları, tiroid hormonlarının az çalışması, fazla çalışması veya tiroid bezi içinde oluşan kitleler olarak görülür.

1-619.jpg

Tiroid bezinin gereğinden fazla (hızlı) çalışması, T3 ve T4 hormonlarının yükselmesine sebep olur ve böylece metabolizma hızlı çalışmaya başlar. Bu duruma Hipertiroid denir. Hipertiroid şunlara sebep olur: K-alp ç-arpıntısı, kalbin hızlı çalışması ve bağırsak hareketlerinin artması. Bazı hastalarda hipertiroid i-shali de t-etikleyebilir. Kadınlar daha risklidir çünkü kadınlarda erkeklere göre 5 kat daha fazla görülen bir hastalıktır. Tiroid bezi fazla çalıştığı için nodül oluşmasına sebep olabilir: uninodosa (tek nodül) veya multinodosa (çok sayıda nodül) gelişebilir. Hipotiroid (tiroidin yavaş veya az çalışması) Tiroid bezinin az çalışması durumunda T3 ve T4 hormonları az üretilir. bunun sonucunda metabolizma yavaş çalışmaya başlar. Bu hastalığa Hipotiroid denir.

2-535.jpg

Genelde kalp hızı azalır, bağırsak hareketleri yavaşlar ve kabızlık şikayetleri ortaya çıkar. Hipotiroid hastalarının önemli özelliklerinden birisi de çok kolay kilo almalarıdır. Kadınların %2 sinde, erkeklerin ise %0.1 inde hipotiroid rahatsızlığı görülmektedir. Başta Troid hastalıkları olmak üzere, vücut ve beyin enerjisini artıran, radyasyondan koruyan, c-insel gücü artırıp, c-insel soğukluğu gideren, yetişkin olan herkesin kullanabileceği mucize bir kür tarifi vermek istiyoruz. 50 adet fındık büyüklüğünde yeşil ceviz, 2 LT su, 10 gr tarçın, 10 Gr karanfil Cevizlerin yeşil olan dış kısmını soyun. 2,5 LT suyun içine atın. Hergün suyunu değiştirin. Acısı gidinceye kadar. Son olarak eczanelerden alabileceğiniz, hijyenik kireçli suda bekletin. Acısı iyice çıksın. Ardından, bu cevizleri şeker ile kaynatın. Çatal batacak kadar yumuşaklığa ulaşınca, içine karanfil ve tarçını ekleyin. Günde 2-3 adet cevizini ve 1 tatlı kaşığı suyunu tüketin. En az 3 hafta kullanın. Bu Kür, troid hastalarını iyileştirdiği gibi, vücut ve beyin enerjisini artıran, cinsel gücü artıran bir kürdür. Bu kürü uygulamak için, ille de troid hastası olmak gerekmez. Ceviz Çok yoğun şekilde antioksidan içerdiği için, radyasyondan korunma ve radyasyonu engelleme özelliği de bulunur. Bu kürü sadece hasta olduğunuzda değil, hastalıktan korunmak için de, kullanabiirsiniz..

3-385.jpg

KULLANMADAN ÖNCE UYARI Doktorunuza danışın, fikrini alın ve cevize karşı alerjiniz olup olmadığını test ettirin. Burada yazılanlar asıl tedavi yerine geçmez ve sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Bu haber toplam 11475 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.