• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Burcunuz ve Biraz Sinirleneceğiniz Özellikleriniz

Burcunuz ve Biraz Sinirleneceğiniz Özellikleriniz
İşte burç özelliklerimiz

Koç Kadını: Espirilidir. Kendi yaptığı espiriye herkesten önce güler. Gülerken çenesi ayrılacak sanarsınız. Bencildir. Önce kendisini düşünür. Bunu belirli etmemek için de elinden geleni yapar. Yine de kendi paçasını kurtarmak için ilk önce sizi satar. Kıskançtır. Kavga etmeyi sever. Sinirlenirse hiç tereddüt etmeden tırnaklarını suratınıza geçirir.

1a-019.jpg

Koç Erkeği: Bütün gün spor yapar. Her sporu dener. Yeteneği varmış, yokmuş önemsemez. Bir gün denizin dibinden çıkar, öbür gün dağdan iner. Bütün vücudu kas olsun ister. Boyu kısadır. Yamyam gibi uzun ve ince bacakları vardır. Hanım kızlardan hoşlanmaz. Kendisine atletizmde eşlik edebilecek bayanları tercih eder. Aldatma potansiyeli yüksektir. İkizler kadınına aşık olur. İlk başlarda ikizler kadını da ona aşık olur ancak sonradan sahiplenme ve kıskançlık tripleri yüzünden elinden kaçırır. Boğa Kadını: Erkeği de kadını da genelde sabit kafalı olur. Lafları zor anlayabilir. Pratik değildir. Gülmeyi sever. Sevdiği insanı çekip çevirme becerisine sahiptir. Öfkelendiği zaman çok seksi olduğunu düşünür. Şık giyinmeye özen gösterir. Ketumdur. Boğa Erkeği: Sabit fikirlidir. Gebertsen fikrini değiştiremezsin. Ya da bir fikrin değişmesi 10 sene sürebilir. Öfkelendiği zaman kendine hakim olamaz, kendisine de karşısındakine de zarar verir. Çok iyi sır saklar. Hareketten çok hoşlanmaz. Gençken gece hayatına düşkün olur. Aldatsa bile özünde sevdiğine sadıktır. Uzun süreli ilişki insanıdır.

1a-019.jpg

İkizler Kadını: Komiktir. Her kılığa girer. Ya hiç durmaz, ya da hiç kıpırdamaz. Ya neşelidir, ya da çok sinirli. Sürekli okur, ama ışığı açmaya üşendiği için karanlıkta okur, o yüzden kördür. Çok arkadaşı vardır ama birçoğunu sevmez. Akrabalarından hiç hoşlanmaz. Gelene gidene laf eder. Hayati meseleleri kaale almaz ama en ufak şeye takılıp bunalıma girer. Çok güzel elmalı turta yapar, sonra o turtayı köpeğe bile yediremez. Erkek arkadaşına arkadan saldırıp zorla ağzına tıkar, bunu senin için yaptım yemek zorundasın diye avazı çıktığı kadar bağırır. İkizler Erkeği: Pozitiftir. Espiri yapmayı sever. Sosyaldir. İnsanlarla diyaloga girmekten hoşlanır. Hemen aşık olur, evlenme teklif eder, sonra sen kimsin beni bir daha arama deyip, ortadan kaybolur. Aynı anda 2 kişiye aşık olabilir, 3.yü de yoklar. Çalışmaktan nefret eder, kurtuluş için kısa bir yol arar ama harekete geçmez, üşenir. Yanlışlıkla evlenirse pişman olur, ayrılmak için planlar yapar, ama gene de ölene kadar 3-5 kere daha evlenip boşanabilir. Sır saklama potansiyeli düşüktür.

1a-019.jpg

Yengeç Kadını: Anaçtır. Bir anne gibi sarıp sarmalar, ağzınızdan her türlü lafı alıp, sonra size karşı kullanır. Yalancıdır. Dost görünen düşmandır. Melek numarası yapar ama iblisten farkı yoktur. Çok kibar davranır, ama genelde rol keser, gerçek yüzü kendi çıkarı ile alakalı olan durumlarda su üstüne çıkar. Çingene gibidir. Ama çok güzel yemek yapar. Yengeç Erkeği: Gece gezmeyi sever, bir o kadar da evcimendir. Sabit bir kız arkadaşı olur, onu çok sever ama çapkınlıktan vazgeçemez. Yakalandığı zaman çok duygusal olduğu için de salya sümük ağlar. Bir daha yapmayacağına söz verir, sözünü tutamaz. Romantiktir. Sevdiğinin ruhuna hitap etmeyi sever. Arada bir maço olur, şaşırtır. Kıskançtır, kılığa kıyafete karışır. İyi bir arkadaştır. Aslan Kadını: Laf sokmaktan zevk alır. Zekasından emindir. Salak olsa da kendisini zeki zanneder. Bir şeyin doğru veya yanlış olup olmadığını tam olarak araştırmadan, kulaktan dolma bilgiyle tartışmaya girer. Aslında konuyu bilmediğini fark edince de başka mevzuya geçer. Eğlencelidir. Konuşmayı sever. Sosyal bir kelebek gibi oradan oraya pırpır uçar.

1a-019.jpg

Aslan Erkeği: En kibirli erkek modelidir. Herşeyi bildiğini zanneder. Her zaman büyük konuşur, ilahi adalet sayesinde de hep mort olur. Başarılı bir iş adamı olmak ister, ama beceremez. Kapasitesi yoktur. Bunu da bir türlü kabul edemez. Kız arkadaşlarından genelde boynuz yer. Hemen aşık olma potansiyeline sahiptir. Aslında çok saftır, aşırı kibirli olmasa çok iyi bir sohbet arkadaşıdır. Başak Kadını: Sinsidir. Kıskançtır. Kendisinden daha başarılı ve güzel insanları çekemez ama onlarla dost olmaya çalışır. Düşmanına dost ol ki, onu daha iyi vurabilesin mantığıyla yaşar. Sırlarınızı herkesle paylaşır. En ihtiyacınız olduğu gün, çok çılgın bir partiye gitmeyi yeğler. Güvenilmezdir, sürekli sizi incitmeye yönelik şakalar yapar. Kompleksli olduğu için, hayatını olduğundan daha iyi göstermeye uğraşır. Bunları yüzüne söylediğiniz halde, sizi düğününe çağırabilecek kadar da yüzsüzdür.

1a-019.jpg

Başak Erkeği: Bunun 2 türlüsü vardır. Birinci türü, İyi dost olur. Sır saklar. Hayatına bir kadın girene kadar yanınızda olur, arar sorar, sonra 3 sene yok olur. Ayrılınca dostluğuna kaldığı yerden devam eder. Espirileri kalitelidir. İkinci türlüsü, insan içinde sizi rencide edebilecek espiriler yapabilir. Gece hayatına düşkündür, çok içer. Beyaz gömleğe bayılır. Kitap okur, ama tuvalatteyken. Ekme potansiyeli yüksektir. Randevularına sadık olduğu söylenemez. Terazi Kadını: Çok yavaş hareket edip, insanı çıldırtır ama güvenilirdir. Narindir. ( Erkek gibi olanları da var ancak benim sevdiklerim genelde hanım hanımcık olanlar.) Kararsızdır. Yan yana tamamen aynı olan iki tane elbise koyun, hangisini istersin diye sorun, seçemez. 48 saat bekler. Matematiği zayıftır. Yapması gereken 7 işin, 5’ini tamamlayıp, işleri bitirdiğini zanneder. Ağzından muskalla laf alırsınız. Sorduğunuz bir sorunun cevabını size en geç 3 ay içinde verir. Uzun uzun düşünür. Ara sıra çok akıllı laflar edip şaşırtır. Bol bol güler. Sosyaldir, kimseye hayır diyemediği için her daveti kabul eder.

1a-019.jpg

Terazi Erkeği: Bekarken çapkındır. Hayatında biri olduğu zaman çapkınlık yapamadığı için hemen daralıp ayrılmak ister, ancak hiçbir zaman terketse mi, etmese mi emin olamaz. Beyaz gömlek giyip, gece dışarı çıkmaya bayılır. Ama asla dans etmez. Elinde içki bardağı ile John Travolta gibi etrafa keskin bakışlar atar. Muhabbete bayılır. Her konuyla ilgili havaya bir yorum sallar. Futbolu çok iyi bildiğini zanneder. Kız tavlamadığı zamanlarda playstation oynar. Yenildiği zaman kavga eder.. Akrep Kadını: Çok kıskançtır ve bunu asla kabul etmez, onun yerine kıskanç olmadığını kabul ettirmek için kavga eder. İnsanları iğnelemekten hoşlanır. İyi bir hayat sürmediyse hasetinden çatlama potansiyeli yüksektir. Hırslarına yenik düşebilir. Birini önce işe aldırır, sonra kendisinden daha başarılı olduğunu fark edince kovdurmaya çalışır. Yengeç, Başak ve Akrep kadını benim gözümde tektir.

1a-019.jpg

Akrep Erkeği: Neşelidir. Gülmeyi ve güldürmeyi sever. Eli dursa, kolu durmaz; kolu dursa göbeği oynar. Aşırı sosyaldir, hayatında onu düzene sokan biri yoksa mafolur gider. Uzun süreli ilişkiler yaşar. Çok seviyorum, evleneceğim diye ilişkiye başlar. Karşı tarafı da havaya sokar. Sonra birden vazgeçer. Senelerce biriyle çıkıp ayrılıp, 3 gün içinde başkasıyla evlenebilir. İlişkide stresten hoşlanır, her şey düzgün gittiği zaman rahatsızlık duyar. Monotonluktan kurtulmak için kıskançlık krizine girip, ivmeyi yükseltir, normale döner. Yay Kadını: Hayatı eğlence üzerine kuruludur. Aktiviteden aktiviteye koşar. Uzun süre aşk acısı çekmez. Birinden çok hoşlansa bile, kendini yıpratmadan üstesinden gelir. Ayrılık acısı çekmek yerine, surf yapar. Arada patavatsızlık yapsa da özünde iyidir. Kıskançlığı pek yoktur. Evdeki eşyalar dağınıklıktan üzerine devrilmedikçe toplamaya yeltenmez. Mutfakta üreyen bakterileri yok etmek için, aile büyüklerinin eve teşrif etmesini bekler.

1a-019.jpg

Yay Erkeği: Ağzında bakla ıslanmaz. Sır sakladığını düşünür, sonra bir bakar ki etrafındaki kadınlar, her şeyi öğrenmiş. Çok konuşur. Sessizlik olduğunda sustuğunu zannedersiniz, sonra içeriden bir kahkaha gelir, sizden ümidi kesip bir arkadaşına telefon etmiştir. Adrenalini yüksek sporlardan hoşlanır. Gençken hiperaktiftir. Yaşlandıkça durulur. Tamirata eli yatkındır. Bir süre ortalıktan kaybolur, sonra aniden klozetin içinden elinde boruyla çıkar. Saftır, etrafındaki insanlar ne yaparsa, onlara eşlik eder, o yüzden iyi arkadaş seçiminde yardıma ihtiyaç duyar. Elinde para tutamaz. Oğlak Kadını: Herkesi tek eline almaya çalışır. Erkeği etrafında pervane olsun ister. Aldatıldığını bilse bile nikah masasına oturur, evliliğini devam ettirir. Herkes ve her şey tek düze olsun ister. Farklıklıklara ağzını ve gözlerini ayırarak şaşkınlık gösterir. Sıkıcıdır. Espiriden anlamaz, o yüzden pek gülmez. Oğlak Erkeği: Ne zaman arasanız iştedir. Sürekli çalışır. Çalışmadığı zamanda da iş düşünür, iş konuşur. Sadıktır. Enteresan kadınlardan hoşlanır ama ayak uyduramayacağını bildiği için uzak durur. Daha sakin kişileri tercih eder. Güvenilirdir. Kimseyi arkasından vurmaz, vuracaksa da önden söyler ya da hinlik düşünebilecek kapasitede olmadığı için kendini ele verir. Espirileri iyidir. Sesli güler. Sonra fark edip eliyle ağzını kapar.

1a-019.jpg

Kova Kadını: Kalçasını sallayarak yürümeye bayılır. Kalçası sallanmıyorsa, memelerinin oynamasına özen gösterir. İlgi çekmeyi sever. Cilveli ve işvelidir. Politiktir. Espiri yeteneği vardır. Konuşmayı çok sever. Sürekli rejim yapar. Seyehat etmeyi sever. Erkekleri parmağında oynatabilme potansiyeli yüksektir. Kova Erkeği: Bunun 2 modeli var. Zeki olan ve kendisini zeki zanneden. Zeki olanı , sürekli kendini geliştirir, okur, araştırır. Durmaksızın soru sorup insanı zıvanadan çıkartır. Yeni insanlar tanımaktan ve onlarla sohbet edip, yeni şeyler öğrenmekten zevk alır. Espirileri, teklese de genelde birinci kalitedir. Aynı anda 32 kişiyi gülmekten yere serip, en az 2 saat de kalkmalarına engel olabilir. Kendi işi ile alakalı konuşması bittikten sonra, sizi dinlemeden çat diye suratınıza telefonu kapatır. Sorularınıza da cevap vermez. Kendisini zeki zanneden de aslında kova değil, leğendir. Cahil olanı hiç çekilmez, cahil olduğunun farkında bile değildir. Sürekli kötü espiriler yapar. Ukala ukala konuşur. Suratına yediği 2 tokattan sonra da bir süre kendine gelemez.

1a-019.jpg

Balık Kadını: Aldatır. Ona rağmen duygusaldır. Mantıklı insanlarla anlaşamaz. Şiire ve sanata düşkündür. Çok okur. Yalan söylemekten çekinmez. Karamsardır. Melankoliden hoşlanır. Gözleri anlamlı bakar, güzeldir. Balık Erkeği: Bu da aldatır. Çok duygusaldır. Karşısındaki insanın onu anlamasını bekler, ama kendisi anlamak için hiçbir çaba göstermez. Yattığı yerden sürekli tavana bakar, hayal kurar. Tembeldir. Modern çağa ayak uyduramaz. Eski devirlerde bir ağaç altında, elinde tüylü kalemle şiir yazması için yaratılmıştır. Bugünün işini yarına bırakır. Ara ara gaza gelip çalışır, sonra gene kendi dünyasında kaybolur gider. Dengesiz ve tutarsızdır. Aşık olduğu insan onu üzecek potansiyele sahipse, önden ilişkiye bir son verir ki ileride acı çekmesin. İçten içe sevmeye devam eder. Gözleri güzel ve buğuludur.

Bu haber toplam 8314 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.