• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Fenomen dizinin fişi çekildi Ekranlara veda ediyor

Fenomen dizinin fişi çekildi Ekranlara veda ediyor
Hayranları Şaşkın

Star TV yönetimi, ‘Nefes Nefese’nin ardından bir dizinin daha final yapmasına karar verdi. Hayranları ş-okta Başrol oyuncuları Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in ayrılığının ardından bu sezon yoluna yeni oyuncularla devam eden ‘Adını Sen Koy’ isimli günlük dizi, final yapıyor.

1-537.jpg

Ekran macerasına önceki yıl TRT 1’de başlayan dizi, geçen yıl Star TV’ye transfer olmuştu. Aldığı yüksek reyting rakamlarıyla dikkat çeken ‘Adını Sen Koy’, bu sezon beklentiyi karşılayamadı. Cenk Torun, Deniz Durmaz, Mert Öcal, Müge Uzel ve Gökberk Demirci’nin başrollerini paylaştığı Karamel Yapım imzalı günlük dizi, 19 Ekim Cuma günü ekrana veda edecek. ADINI SEN KOY KONUSU “Aşık ruh karanlık ve soğuk iklimde yaşar. Isı da ışık da hep bir adım ötede, sevdiğinin ellerindedir. Aşk birbirlerine doğru sürüklenen iki kalbin bir türlü birleşememesi, yaklaşmaya çalışırken uzağa, hep uzağa düşmesidir…” Karakterleri gece ile gündüz kadar farklı, dünyaları siyahla beyaz kadar ayrı iki gencin ÖMER ve ZEHRA’nın hikâyesi de imkânsız bir iklimde yeşerecektir. Gösterdikleri büyük dirence ve tüm olmazlara rağmen Ömer altı aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulur kendini Bambaşka bir dünyadan gelen Zehra ile evlenmek zorundadır.

2-459.jpg

Altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapacak, bunun için Zehra’ya istediği parayı ödeyecek, onun altı ayını satın alacaktır. Kervancıoğlu Ailesi, kaybettiklerinin yasıyla toparlanmaya çalışırken yalnız değildir. En büyük destekçileri zor günlerinde hem şirketi hem aileyi ayakta tutan Oğuz Kervancıoğlu’dur. Oğuz, Jülide’ye söz vermiştir; Ömer ve Zehra’nın kayıp çocuğu Emir’i bulup ait olduğu konağa getirecektir. Hayatı boyunca tek başına yaşam mücadelesi veren Azize ise güzelliği başına bela olmuş bir kadındır. Uğruna canını vereceği, en kıymetli varlığı oğlu Ali’dir. Azize’nin tek isteği oğlunun karnını doyurabileceği bir iş bulup namusuyla para kazanmaktır. Peki haksız yere uğradığı iftira bir insanın hem şansı; hem şanssızlığı olabilir mi? Uzun süredir beş parasız olan Azize bulduğu işe dört elle sarılırken kaderi bir karşılaşma hayatını tamamen değiştirecektir.

3-329.jpg

Bu haber toplam 5017 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.