• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Asgari ücret zammı bu yıl ne kadar olacak?

Asgari ücret zammı bu yıl ne kadar olacak?
Açıklama Yapıldı

Asgari ücret zammı bu yıl ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda.

1-600.jpg

Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı. Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları. Asgari ücret zammı ile ilgili AK Parti’den son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca vatandaş heyecan içinde yeni yılda yapılacak zam miktarını beklemeye başladılar. Talepleri 2000 TL olması yönünde olan çalışanların gözü kulağı yapılacak açıklamalara çevrilmiş durumda. Beklenen açıklama dün AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. Çelik asgari ücret zammı ile ilgili açıklama yaparken o tarihi gösterdi. Yeni yılda yapılacak maaş artışında en önemli detay enflasyon oranları olacak. 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek enflasyon oranına göre zam alacak vatandaşlar için tüm detayları bu haberimizde hazırladık. Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte detaylar.

2-519.jpg

Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı. Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları. Vatandaşlar asgari ücret artışı için araştırmalara başlarken, talepleri ise 2000 TL olması yönünde öyle ki, bu konuyla ilgili görüşmelerin sonuçlanması Aralık ayını bulacakken yüz binlerce vatandaş araştırmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl asgari ücrete zam 14.2 oranında gerçekleşmişti. Yapılan bu zam miktarı ile en düşük asgari maaş bin 603 lira olmuştu. Brüt rakam ise 2 bin 209 lira olarak gerçekleşmişti. Aynı oranlarla yola çıkarsak 230 lira maaş artısı ön görülen ancak talep edilen miktar 2000 TL’dir. Özellikle son dönemde açıklanan enflasyon oranlarının yapılacak zam miktarına doğrudan etki etmesi bekleniyor.

3-374.jpg

Durum böyle olursa asgari ücrete yapılacak zam oranının yüzde 20-25 civarında olacak. Eğer yüzde 25 ‘lik zam miktarı gerçekleşirse asgari ücret 2000 liraya çıkmış olacak. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı. Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları… AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ile ilgili açıklamada da bulunan Çelik, ” Komiyon aralık ayında toplanacak” dedi. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı.

4-222.jpg

Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları… Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı. Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları… Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı. Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı. Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları… Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladı.

1-600.jpg

Öyle ki konuyla ilgili araştırmalar trendler listesinin ilk sırasına yerleşmiş durumda. Yeni yılda yapılacak zam miktarındaki en önemli detay enflasyon oranları olacak. Enflasyon oranına göre alacakları maaş artışı netleşecek olan asgari ücretli çalışanlar konuyla ilgili açıklama bekliyorlardı. Ve beklenen açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten geldi. İşte Ömer Çelik’in o açıklamaları…

Bu haber toplam 4104 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.