• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Ünlü oyuncu k-aza geçirdi! Durumu…

Ünlü oyuncu k-aza geçirdi! Durumu…
Durumu…

Usta oyuncu Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı “Pek Yakında” filmi gibi birçok sinema, dizi ve tiyatro oyununun da yer alan Direnç Dedeoğlu, Beyoğlu’nda eşiyle birlikte motosiklet ile seyir halindeyken bir aracın sıkıştırması sonucu k-aza g-eçirdi. Çift yere s-avrularak vücudunun

1a-011.jpg

çeşitli yerlerinden y-aralanırken, eşi ambulansla h-astaneye kaldırılan Dedeoğlu polis ekiplerine, “Lütfen beni eşimle aynı h-astaneye götürün” dedi. K-aza, dün saat 08.00 sıralarında Beyoğlu Dolapdere’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde eşi Dilara Esra Dedeoğlu’yla beraber Kasımpaşa’daki evinden çıkarak Piyalepaşa istikametine doğru 34 BJC 886 plakalı motosiklet ile seyir halinde olan Direnç Dedeoğlu’nu (32), bir otomobil sıkıştırdı. Sıkıştırma sonucu frene basarak motosikleti kaydıran ve hakimiyetini kaybeden genç oyuncu eşiyle birlikte yere s-avruldu. K-aza sonucu Dedeoğlu ve eşi v-ücudunun çeşitli yerlerinden y-aralandı. Olayın ardından vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dilara Esra Dedeoğlu’nu yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma H-astanesi’ne kaldırarak t-edavi altına aldı.

1b-009.jpg

Boyunluk takılan genç oyuncu ise yerde yatar şekilde ambulansla beklemeye başladı. Yerde dakikalarca bekleyen genç oyuncu, ambulansa alınan eşiyle farklı h-astaneye kaldırılacağını duyunca y-aralı halde polis ekiplerine, “Aynı h-astaneye kaldırılmayacakmışım. Haberleşmemiz, lazım Dilara’ya telefonumu ve cüzdanımı verin” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine polis ekipleri Dedeoğlu’nun çantasından telefonu alarak ambulanstaki eşine verdi. Polis ekipleriyle konuşan Dedeoğlu, “Ne olur bende eşimin olduğu h-astaneye gideyim” dedi. Ardından Dedeoğlu kendisine çağrı gelmesine üzerine yerde yatarak cep telefon ile görüşmeye başladı. Kendisine sorular sonra kişiye, “Şu an yerde yatar vaziyetteyim. Sizi çok sağlıklı bilgiler veremeyebilirim. K-aza yaptım ama ben tam dönerken bir araç bizi sıkıştırdı. İnsanların söylediği ve bende bunu hissettim. Freni basınca kayıp d-üştüm. Böyle bir k-aza meydana geldi, hızımız düşüktü. Sigortam var ama kaskom yok” dedi. Dakikalar sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ardından Dedeoğlu’nu ilk müdahale sonrası sedyeye alarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma H-astanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatrosu’nda görev yapan 32 yaşındaki Direnç Dedeoğlu’nun, usta oyuncu Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı “Pek Yakında” filminde rol aldığı ve 14 yıldır birçok sinema, dizi ve tiyatro oyununda oynadığı öğrenildi.

1a-011.jpg

Yaklaşık 2 buçuk yıldır evli olduğu eşi Dilara Esra Dedeoğlu’nun ise Kağıthane’de özel bir okulda İngiliz Öğretmenliği yaptığı öğrenildi. 2005’te Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olan Dedeoğlu, 2009’a kadar eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde devam etti ve 2011’de aynı üniversitede tiyatro üzerine yüksek lisans yaptı. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda ve bazı sinema, dizi ve reklam filminde rol aldı. Son olarak İBB Şehir Tiyatroları’nda 2016-2017 sezonunda sahneye konulan, Harold Pinter’in “Aldatma” isimli oyununda yer almaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatrosu’nda görev yapan 32 yaşındaki Direnç Dedeoğlu’nun, usta oyuncu Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı “Pek Yakında” filminde rol aldığı ve 14 yıldır birçok sinema, dizi ve tiyatro oyununda oynadığı öğrenildi. Yaklaşık 2 buçuk yıldır evli olduğu eşi Dilara Esra Dedeoğlu’nun ise Kağıthane’de özel bir okulda İngiliz Öğretmenliği yaptığı öğrenildi. 2005’te Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olan Dedeoğlu, 2009’a kadar eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde devam etti ve 2011’de aynı üniversitede tiyatro üzerine yüksek lisans yaptı. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda ve bazı sinema, dizi ve reklam filminde rol aldı. Son olarak İBB Şehir Tiyatroları’nda 2016-2017 sezonunda sahneye konulan, Harold Pinter’in “Aldatma” isimli oyununda yer almaktadır.

1b-009.jpg

Bu haber toplam 3540 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.