• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Bir Akıl Hastasından Yüzyılın Dersi

Bir Akıl Hastasından Yüzyılın Dersi
Güzel Ders Vermiş...

Akıl hastanesinin bahçesinde s-igara içiyordum. Merakımdan sanırım, bir şekilde orada buldum kendimi. Kendi halinde, oldukça normal davranan, yüz çizgilerinden kırklarında olduğunu düşündüğüm bir adamla göz göze geldik. Ben bir kaç kafamı çevirsem de,

1-450.jpg

o gözlerini üzerimden hiç çekmedi. Kıyafetlerinden anladığım kadarıyla misafirdi orada, hasta demeye dilim varmıyor şimdi. Önce biraz çekindim, sonra cesaretimi toplayıp küçük adımlarla yaklaştım yanına. “s-igara versene” dedi hemen. S-igarayı uzatırken “neden buradasınız?” demiş bulundum. S-igarasını yaktı, tekrar gözlerini dikti üzerime. K-ırpmıyordu bile, ü-rkmedim desem y-alan olur. “İyi günler” dileyerek uzaklaşmaya karar verdim. “Belkide yanlış bir soru sormuşumdur. Belki canını sıkmışımdır ya da ne bileyim adam deli işte!” diye geçirdim içimden. “Sen neden burada değilsin?” diye b-ağırdı arkamdan. Öyle bir b-ağırdı ki, arkamı dönmeye k-orktum. C-innetle b-ağırır gibi.Döndüm yüzümü, olduğum yerde, yaklaşmadan baktım yüzüne. Bu sefer sesini daha da yükselterek, tekrarladı; “Sen neden burada değilsin ?

2-382.jpg

Onca sahtekarın, onca v-icdansızın, onca ihanetin içinde durabilmeyi nasıl başarıyorsun ? Çocukların vurulduğu, çiçeklerin koparıldığı, sevgilerin harcandığı, umudun tükendiği, renksiz, yapay bir dünya var dışarıda. Uyuşmadan uyum sağlayamadığım, gürültüsünden uyuyamadığım. Kirli, kibirli, kaba bir dünya var. Çıkarları uğruna seni çakıyla son model arabayı çizer gibi çizecek binlerce insan var. K-anını emecek bir sürü v-ampir. Sana kullanılıp köşeye atılmış p-is bir mendil gibi hissettirecek bir sürü k-atil. Sen neden burada değilsin ?” D-elilermi yatmalı akıl H-astanesi’nde yoksa onları d-eli edenler mi?

Bu haber toplam 6877 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.