• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Çiğdem Artık Yok

Çiğdem Artık Yok
...

Hatay’da, 25 yaşındaki genç kız 12 katlı binanın çatısından a-tlayarak Vefat Etti. Defne ilçesinde bir markette çalışan Çiğdem Sarıgül (25) iddiaya göre, iş yerinden geç çıkınca babası ile tartıştı. T-artışma üzerine babası, kızına tokat attı.Buna sinirlenen genç kız oturdukları

1a-033.jpg

12 katlı binanın çatısına çıkarak kendini b-oşluğa b-ıraktı. Beton zemine ç-akılan Çiğdem Sarıgül olay yerinde Vefat Etti. Çiğdem Sarıgül’ün Vefat Etmeden önce sosyal medya hesabından “Yaşamak ya da ö-lmek ne fark eder ki? Birinde a-cı ç-ekiyorsun, birinde boş yatıyorsun. Ben de yatmak istiyorum” cümlesini paylaşarak canlı yayın yaptığı ve ardından canlı yayını durdurarak, kendini b-oşluğa bıraktığı öğrenildi. Vefat Eden Çiğdem Sarıgül’ün c-enazesi yapılan işlemlerin ardından Antakya M-ezarlık Kompleksinden kaldırılarak, Defne ilçesi Bostancık Mahalle M-ezarlığına d-efnedildi. Hatay’da, 25 yaşındaki genç kız 12 katlı binanın çatısından a-tlayarak Vefat Etti. Defne ilçesinde bir markette çalışan Çiğdem Sarıgül (25) iddiaya göre, iş yerinden geç çıkınca babası ile tartıştı. T-artışma üzerine babası, kızına tokat attı.Buna sinirlenen genç kız oturdukları 12 katlı binanın çatısına çıkarak kendini b-oşluğa b-ıraktı.

1a-033.jpg

Beton zemine ç-akılan Çiğdem Sarıgül olay yerinde Vefat Etti. Çiğdem Sarıgül’ün Vefat Etmeden önce sosyal medya hesabından “Yaşamak ya da ö-lmek ne fark eder ki? Birinde a-cı ç-ekiyorsun, birinde boş yatıyorsun. Ben de yatmak istiyorum” cümlesini paylaşarak canlı yayın yaptığı ve ardından canlı yayını durdurarak, kendini b-oşluğa bıraktığı öğrenildi. Vefat Eden Çiğdem Sarıgül’ün c-enazesi yapılan işlemlerin ardından Antakya M-ezarlık Kompleksinden kaldırılarak, Defne ilçesi Bostancık Mahalle M-ezarlığına d-efnedildi.

Bu haber toplam 8057 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.