• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Reyting rekorları kıran dizinin yayın günü değişti

Reyting rekorları kıran dizinin yayın günü değişti
...

Star TV ekranlarının efsane dizisi Erkenci Kuş tüm hızıyla devam ediyor. Star TV ekranlarında yaz aylarının flaş dizisi Erkenci Kuş, Ufak Tefek C-inayetler’in başlaması ile birlikte gün değiştirecek. Salı günlerine damgasını vuran ve 8’in altına düşmeyerek reytinglerde müthiş bir başarıya imza atan Erkenci Kuş dizisinin günü değişiyor.

1a-025.jpg

Yeni sezonda çok daha sert hikayesiyle dikkat çekecek olan Ufak Tefek C-inayetler, Salı günleri yayınlanmaya devam edecek. Erkenci Kuş dizisi ise Cumartesi günleri izleyici ile buluşacak. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, kanal yöneticileri ve yapımcılarla görüşerek hazırladığı dizi listesinde Erkenci Kuş’a Cumartesi programında yer verdi. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş başarısının ardından gün değişikliğinin diziye nasıl bir yansıması olacağı merak ediliyor. Kaynak: Televizyon gazetesi Star TV ekranlarının efsane dizisi Erkenci Kuş tüm hızıyla devam ediyor. Star TV ekranlarında yaz aylarının flaş dizisi Erkenci Kuş, Ufak Tefek C-inayetler’in başlaması ile birlikte gün değiştirecek. Salı günlerine damgasını vuran ve 8’in altına düşmeyerek reytinglerde müthiş bir başarıya imza atan Erkenci Kuş dizisinin günü değişiyor.

1a-025.jpg

Yeni sezonda çok daha sert hikayesiyle dikkat çekecek olan Ufak Tefek C-inayetler, Salı günleri yayınlanmaya devam edecek. Erkenci Kuş dizisi ise Cumartesi günleri izleyici ile buluşacak. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, kanal yöneticileri ve yapımcılarla görüşerek hazırladığı dizi listesinde Erkenci Kuş’a Cumartesi programında yer verdi. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın müthiş başarısının ardından gün değişikliğinin diziye nasıl bir yansıması olacağı merak ediliyor. Kaynak: Televizyon gazetesi

Bu haber toplam 4753 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.