• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

En iddialı diziler final yapıyor

En iddialı diziler final yapıyor
En iddialı diziler final yapıyor

En iddialı diziler final yapıyor ATV ve Kanal D’den hayranlarını üzecek bir karar geldi. İki kanalda iddialı dizilerine final yaptırma kararı aldı FOX’un Bir Deli Rüzgar, Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizilerinin ardından, bir final kararı da ATV’den geldi. ATV’nin sevilen dizisi final yapıyor.

1-574.jpg

ATV’nin iddialı dizisi Can Kırıkları için final kararı alındı. Başrollerini Hande Doğandemir, Funda Eryiğit, Seçkin Özdemir ve Alican Yücesoy gibi ünlü oyuncuların paylaştığı dizinin 4. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi. Leyla ve Zeynep adlı iki polisin etkileyici hikâyesini ekrana taşıyan dizi, Çukur, Söz ve Yasak Elma’ya karşı reyting savaşı veriyordu. NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği Can Kırıkları, bir c-ina-yetin s-uç ortağı olan ve hayatları geri dönülemez bir şekilde değişen iki polisin hikayesini ekrana taşıyor. Alican Yücesoy’un üvey baba eziyetiyle büyüyen ve hayatta kalmak için a-cımasız bir adama dönüşen Cihan Karadağ’ı canlandırdığı C-an K-ırıkları’nda iki kadın polise ise Hande Doğandemir ve Funda Eryiğit hayat veriyor.

2-496.jpg

Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor. Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler! Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan’ı c-ezalandırmak için peşine düşer. Leyla’nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep’in t-ec-avüz-cüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan’ın gözleri hep Leyla ve Zeynep’in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, d-üşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

3-357.jpg

Kanal D’nin büyük yatırım yaptığı ve beklentisinin çok büyük olduğu dizisi için final kararı alındı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi Bir Litre Gözyaşı final yapıyor, dizinin izleyicileri ise ş-okta! REYTİNGLERE YENİLDİ: Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Bir Litre Gözyaşı da reytinglere yenildi.Gerçek bir hikayeye dayanan Bir Litre Gözyaşı dizisi düşük reytingler nedeniyle erken final yaparak ekrana veda ediyor. FİNAL 6. BÖLÜMDE: Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisi ilk bölümüyle 7 Ekim Pazar akşamı ekrana gelmişti. Kanal D’de pazar akşamları ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı 6. bölümüyle final yapacak. Peki Bir Litre Gözyaşı’nın final bölümü ne zaman yayınlanacak? Son bölümüyle geçtiğimiz Pazar ekrana gelen Bir Litre Gözyaşı dizisi, reytinglerde Total grubunda 10. sırada, AB grubunda ise 9. sırada yer alabilmişti. Kanal D yönetimi yeni dizisi için erken final kararı aldı.

4-210.jpg

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Bir Litre Gözyaşı” 6. Bölüm ile ekranlara veda edecek. Bir Litre Gözyaşı dizisinde geçtiğimiz sezon Vatanım Sensin dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Miray Daner’in başrolde yer alıyordu. Daner, Cihan karakterini canlandırıyordu. Yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, Med Yapım-Mf Yapım imzalı Bir Litre Gözyaşı, bi Kore dizisinden uyarlandı. 5 yaşında ö-lüm-cül bir omurilik soğanı h-astalığına yakalanan, 25 yaşında da h-ayata g-özlerini yuman Aya Kito’nun gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi, 3 bölüm sonra final yapacak. Dizinin final bölümünün ise 11 Kasım Pazar akşamı yayınlanması bekleniyor. Ailenin önemini, inancın gücünü ve hayatın güzelliklerini gözler önüne serecek olan 1 Litre Gözyaşı’nda Sanem Çelik ve Miray Daner ’e; Tolga Tekin, Helin Kandemir, Görkem Mete ve Revna Çolak eşlik ediyor. Cihan (Miray Daner) ve ailesinin hayat mücadelesini; anı yaşamanın değerine vurgu yaparak anlatacak

1-574.jpg

1 Litre Gözyaşı’nın genel hikayesi ise şöyle;Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir h-astalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ö-mrü yettiğince onun h-ayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir m-ücadeleye girişir.

Bu haber toplam 4989 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.