• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

A-CI TESADÜF! O-LAY YERİNDEN GEÇERKEN...

A-CI TESADÜF! O-LAY YERİNDEN GEÇERKEN...
...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik k-azasında emekli polis memuru otomobille t-akla a-tması sonucu y-aralandı. O-lay yerinden geçen eşi, k-azaya denk gelince ş-oke oldu. Kaza, Ordu-Samsun karayolu Bolaman Bölge Trafik

5-169.jpg

Denetleme İstasyonu önünde meydana geldi. Emekli polis Emrullah Usta yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon h-akimiyetini k-aybetmesi sonucu t-akla atarak refüje ç-arparak d-urabildi. Çevredeki vatandaşların i-hbarı üzerine o-lay yerine gelen s-ağlık ekipleri y-aralı sürücüyü itfaiye ekiplerinin yardımı ile aracından çıkardıktan sonra olay yerinde ilk m-üdahaleyi yaptı. S-ağlık ekipleri daha sonra y-aralıyı Fatsa Devlet H-astanesine kaldırdı. “Tesadüfün de böylesi” K-azadan 5 dakika sonra emekli polisin eşi olay yerinden geçtiği sırada eşinin k-azasına denk geldi. Olay anını anlatan Nevin Usta, “Kardeşimle birlikte Ordu’ya gidiyorduk. Trafiğin yavaş aktığını görünce k-aza olduğunu tahmin ettik. İleride t-akla a-tan arabayı bizim arabanın rengine benzettik. O-lay yerine biraz daha yakınlaşınca plakadan bizim araba olduğunu öğrendim. Eşimin s-ağlık d-urumunun iyi olduğunu öğrenince rahatladık. Tesadüfün de böylesi” dedi.

5-169.jpg

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik k-azasında emekli polis memuru otomobille t-akla a-tması sonucu y-aralandı. O-lay yerinden geçen eşi, k-azaya denk gelince ş-oke oldu. Kaza, Ordu-Samsun karayolu Bolaman Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde meydana geldi. Emekli polis Emrullah Usta yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon h-akimiyetini k-aybetmesi sonucu t-akla atarak refüje ç-arparak d-urabildi. Çevredeki vatandaşların i-hbarı üzerine o-lay yerine gelen s-ağlık ekipleri y-aralı sürücüyü itfaiye ekiplerinin yardımı ile aracından çıkardıktan sonra olay yerinde ilk m-üdahaleyi yaptı. S-ağlık ekipleri daha sonra y-aralıyı Fatsa Devlet H-astanesine kaldırdı. “Tesadüfün de böylesi” K-azadan 5 dakika sonra emekli polisin eşi olay yerinden geçtiği sırada eşinin k-azasına denk geldi. Olay anını anlatan Nevin Usta, “Kardeşimle birlikte Ordu’ya gidiyorduk. Trafiğin yavaş aktığını görünce k-aza olduğunu tahmin ettik. İleride t-akla a-tan arabayı bizim arabanın rengine benzettik. O-lay yerine biraz daha yakınlaşınca plakadan bizim araba olduğunu öğrendim. Eşimin s-ağlık d-urumunun iyi olduğunu öğrenince rahatladık. Tesadüfün de böylesi” dedi.

Bu haber toplam 11375 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.