• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

ÜNLÜ İSİM HAYATINI K-AYBETTİ!

ÜNLÜ İSİM HAYATINI K-AYBETTİ!
Açıklama Geldi

K-ötü haberi onur Akay duyurdu. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Kiralık Aşk adlı dizisinin genç oyuncusunun trafik k-azasında y-aşamını y-itirdiğini duyurdu. 21 yaşındaki genç oyuncunun ö-lümü sevenlerini y-asa b-oğdu.

1-335.jpg

A-cı haberi ünlü ses sanatçısı ve yazar onur Akay duyurdu. “Bu fotoğraflar hatıra kaldı” başlıklı bir yazı kaleme alan Akay, 21 yaşındaki oyuncu Oğuzhan Tükenmez’in, trafik k-azasında y-aşamını y-itirdiğini duyurdu. Onur Akay, “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu dostumız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik k-azasında h-ayatını y-itirdi. Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk meydana getiren Türkiye`nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar yeteneğiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefinin beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı.

2-937.jpg

Ailesine ve sevenlerine s-abır dilerim. Mekânı cennet olsun İnşAllah.” ifadelerini kullanarak genç oyuncunun rol aldığı Kiralık Aşk adlı dizinin setinde ünlü oyuncu özsevi Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı. Ek olarak genç oyuncunun sette ünlü oyuncular Barış Arduç ve ONur Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, “Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapan Türkiye`nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar kabiliyetiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefinin beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekânı Cennet olsun inşAllah.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 6107 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Şiir Dostları | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.